5th
December
0 notes
Reblog
Layan game x-box jap sebelum tido.

Layan game x-box jap sebelum tido.

3 years ago
4th
December
0 notes
Reblog
Lama tak baca Ujang.Edisi Bumper Cuti Sekolah.ahaks.

Lama tak baca Ujang.Edisi Bumper Cuti Sekolah.ahaks.

3 years ago

Huh tetibe plan arini nak kuar survey lot kedai untuk disewa.Yup,aku ada plan tak lame lg nak buka¬† company IT sendiri.Lokasi yang jadi pilihan aku kt wangsa maju..Duk survey dekat area bangunan kedai dekat wangsa walk.Banyak gak lot untuk disewa.Survey2 dulu kan…harga mesti boleh tahan.Oh aku ditemani buah hati pengarang jantung yang selama ni setia dengan aku.Dan dia orang paling banyak bagi aku dorongan dan motivasi agar impian aku menjadi kenyataan.InsyaALLAH…

Lepas dah puas hati survey dalam keadaan hujan..kami terus cari port makan kerana perut sudah pun lapar.Lokasi Restoran JM Beriyani dekat Selayang Walk.Punyala jauh dari Wangsa Maju..hehe…Dah lama tak pekena beriyani dengan sirap bandung..pergh..layan.

3 years ago
23rd
November
0 notes
Reblog
ada ke nafsu makan cenggini?haha..pinggan dah takde kot.

ada ke nafsu makan cenggini?haha..pinggan dah takde kot.

3 years ago

haha..

3 years ago

Berbeza macam sebelum ni.Aku try beli komik Lawak Kampus kali ni secara online.Sign up dulu kat website http://gempakstarz.com pastu bole start shopping.Macam-macam komik korang boleh beli secara online.Cuma kene cas untuk penghantaran lebih sikitla.So pasni tunggu posmen anto depan umah dan leh start gelak!

3 years ago